Co je to Vyšší Já?

Metoda SBT funguje na základě komunikace mezi Vyšším Já terapeuta a Vyšším Já klienta. Co je to Vyšší Já?

 

Vyšší Já je v podstatě naše Já, které vibruje na vyšších frekvencích než naše fyzické Já. Má o nás tedy všechny informace. Zná existenci celé naší duše. Ví, co potřebujeme, zná naše cesty a křižovatky života. Je to naše Já, které není zahlceno egem a nemá fyzickou podobu.

 

Část našeho Já byla vzata na Zemi, vzala na sebe fyzické tělo, dostala ego, a to všechno proto, aby se duše naučila, co potřebuje.

 

Vyšší Já v sobě nese moudrost, lásku, radost a všechny další pozitivní vlastnosti, ke kterým se ve svém jádru snažíme vracet. Naše Vyšší Já v sobě tyto všechny vlastnosti má. Naše Vyšší Já má znalosti o naší celé osobnosti, ono je celá naše osobnost.

 

Co je velmi důležité mít na paměti – Vyšší Já s námi bylo, je a vždy bude, protože jsme to my. Kdykoliv se na něj můžeme napojit. Ono nás totiž vede pro naše nejvyšší dobro. Vnímejte hlas intuice, to vás k sobě volá vaše Já.

 

Metoda Soul & Body Therapy této znalosti Vyššího Já využívá k čištění negativních energií, bloků a programů a proto je tolik účinná při řešení psychických i fyzických obtížích, při řešení mezilidských vztahů i při znovuobjevování našich darů.