Co vám přinese rok 2022?

2 + 0 + 2 + 2  =  6

 

V průběhu tohoto roku se pod vibrací čísla 6 ocitneme před mnoha možnostmi volby. Odpovědnost i kázeň, jimž jsme se naučili v loňském roce, budou nyní podrobeny zkoušce.  Budeme si muset uvědomit rozdíl mezi tenkou linií svojí osobní kázně a vnějším omezováním a poslušností k mocným. Je přirozené, že v tomto roce všichni občas zakolísáme a uvědomíme si, že své okolí sice ovlivňujeme, ale právě i ono ovlivňuje nás. Bez této akce a reakce nelze dosáhnout zdravé rovnováhy.  Tam, kde v důsledku loňských událostí došlo k rozkolu v rodinách, nahrává tento rok k navrácení harmonie a opětovnému usmíření a soudržnosti. Bohužel díky hysterickým a přecitlivělým dvojkám se to ne všude podaří. Naopak hrozí ještě větší rozdělení společnosti.

 

Šestka, která je zaměřena na rodinu a ochotu si navzájem pomáhat, se bude letos velkým dílem snažit o nastolení harmonie, ale i určitého řádu. Vibrace šestky přináší i tvůrčí inspiraci. Bude větší přirozeností si navzájem pomáhat, seznamovat se a upevňovat vztahy již existující.

V tomto roce se lidé zamilovávají, žení a vdávají. Šestka je číslo nejvíce orientované na rodinu. Také tam, kde mezi členy rodiny panovaly nesváry, se objeví potřeba harmonie a objevuje se zde větší ochota ke smíření.

V tomto roce bude hodně záležet na nás samotných. Je velmi prospěšné se věnovat rodině a snažit se vyhovět přání nejbližších, ale i zde si každý z nás musí uchovat tzv. „místo na slunci“ a i sám pro sebe vytvořit dostatek komfortní zóny, kde bude čas na osobní odpočinek a relaxaci

Pokud podlehneme negativním vnějším vlivům, hrozí, že se člověk stane apatickým a jeho cesta se stane cestou trnitou protkanou jak duševními, tak i tělesnými útrapami, které spolehlivě zničí šance na společenský úspěch, spokojenost jako osobní, tak i rodinou.  Tento rok budeme velmi špatně snášet přetvářku, lži a psychický zmatek, kdy člověk ztrácí schopnost objektivně a bez fanatismu posuzovat dění kolem něj.

 

Tři dvojky obsažené v letošním letopočtu nám zvyšují naši intuici. To může znít pozitivně, ale pouze v případě, že se nám podaří dosáhnout náležité rovnováhy v našem vnitřním emočním světěMůže se velmi snadno stát, že budeme natolik zahlceni informacemi, že si s nimi nebudeme umět poradit, a to pak může vyvolávatagresivní, hysterické reakce, zbytečné hádky a někdy i třískáním nádobím!  To velmi naruší tolik vytouženou vnitřní pohodu a pak se člověk může začít cítit ještě hůře. Negativní energie si vždy musí najít nějaký ventil a pokud ho najde ve hněvu, zoufalství, propadání nálad nebo v slzách, mohou takoví jedinci i fyzicky onemocnět.

Obsažené dvojky v tomto letopočtu s sebou mohou přinášet prudké výbuchy hněvu, agresivity, hádek a zloby.  Zkuste tuto svoji energii raději vložit do nějaké tvořivé nebo sportovní činnosti, kde budete uvolňovat nahromaděnou energii konstruktivním způsobem.

 

Tak jaký bude tento rok?  Budeme se hodně snažit o harmonii v rodině, o navrácení harmonických vztahů, i když nám to dá v našem „vnitřním světě“ hodně zabrat.  Tento rok budeme zvládat daleko snáze, pokud se nám skutečně podaří vše řešit v klidu a s laskavým úsměvem na rtech.

A to je asi vše k našemu osobnímu (soukromému) bytí.  Pokud jste zde očekávali, že se též vyjádřím k politické scéně tohoto roku, tak se omlouvám, pokud jsem vás zklamala. 

Milý Člověče, ovlivňuj to, co ovlivnit můžeš a dokážeš!  A pokud dokážete ovlivnit a nastolit harmonii ve své rodině, tak až pak můžete jít ovlivňovat a navracet harmonii ve svém okolí… ve svém širším okolí… a možná i navracet lásku, sounáležitost, vzájemný respekt a toleranci ve své zemi!