Jak mi kyvadlo pomohlo k uzdravení

Tento příběh napsala slečna, která se ke kyvadlu dostala jako slepá k houslím a rozkryla další část svého životního příběhu. A rádi bychom s vámi tento příběh s jejím svolením sdíleli.

 

Na jaře 2021 jsem dělala kurz SBT, abych se naučila pracovat s touto metodou. Těsně před druhou částí kurzu a jeho dokončením mi byla odhalena rakovina lymfatických uzlin. Druhá část tedy byla odsunuta, protože jsem byla tak rozhozená, že nebylo možné se na nic soustředit. Nicméně jsem měla základ práce s tabulkami, které se při práci s touto metodou používají a paní Hudečková mi poradila, co vše mohu na tabulkách dělat a co bych měla dělat každý den několikrát, abych podpořila léčbu. V tu dobu jsem nevěděla, co se bude dít a věděla jsem, že nemůžu nic ztratit. Přece jenom nemoc těla je odrazem nemocné duše, a tak byla cesta duchovního léčení více než žádoucí. Začala jsem se léčit a k tomu všemu jsem tedy velmi intenzivně pracovala s tabulkami. V té době jsem byla každý den v důsledku léčení velmi unavená a to jediné, na co jsem využívala zbytky sil, byla právě práce s tabulkami. Cítila jsem, že to je cesta, kterou se mám vydat. A tak jsem kývala kyvadlem a pozorovala, co se bude dít. Po čištění programů jsem zažívala momenty překvapení, když jsem v situacích, kterých se čištění disharmonických energií a programů týkalo, najednou reagovala jinak nejen já, ale také mé okolí. Myslím si, že člověk ví, jak v určité opakující se situaci reaguje a jaké myšlenky se mu honí hlavou, snadno si všimne odlišné reakce. Dělo se to, že jsem se najednou slyšela, jak říkám něco úplně jiného než obvykle, a ještě se uvnitř sebe cítím klidně a ne rozhozeně. Všimla jsem si, že vzorec mého myšlení je najednou jiný. Nestačila jsem se divit. Potvrzením pro mě bylo, když jsem si o tom povídala s partnerem a ten mi řekl, že si všiml, že jsem klidnější, že reaguji jinak, jsem radostnější a že si všiml, že se mnoho negativních situací rozplynulo a samy se rovnají. Seděla jsem tedy s kyvadlem nad tabulkami každý každičký den a stávala se pozorovatelem svého života. Mé tělo reagovalo na léčbu čím dál tím lépe a rychleji a já cítila, že na tom má velký podíl také duchovní léčení.

 

K čemu směřuji v tomto dlouhém povídání je to, co za „zázrak“ se mi stalo. Nad tabulkami sedávám stále, čistím to, co vím, že mi tato nemoc zrcadlí – v mém případě absolutní rozvolnění hranic, potlačení sebe samé, neschopnost říct ne a spoustu dalšího.

 

Sebrala jsem odvahu, ujistila jsem se, že do zjišťování odpovědi nevložím ego, strach a že nebudu nijak zaujatá. A jen tak jsem se zeptala, na kolik procent jsem uzdravená a kolik procent k uzdravení z rakoviny ještě chybí. Odpověď byla, že mi k uzdravení chybí ještě 15%, že jsem zdravá na 85%. O pár dní později jsem šla na kontrolu a čekala, co se bude dít – co mi řeklo kyvadlo, jsem nechala být. Najednou se ozvalo: „Tak Kateřino, z 85% jste zdravá,“ a mně spadla brada. Zůstala jsem v šoku a ptala jsem se znovu, jestli jsem se nepřeslechla a bylo mi znovu zopakováno, že ještě 15% a jsem zdravá! A to mě přesvědčilo, že kyvadlo nelže, že se na něj mohu spolehnout. Proto vím, že cokoliv vyčistím, je vyčištěno. Mám radost.

 

Tím chci říct několik věcí. Nebojte se hledat, co vám nemoc ukazuje. Neobjevila se proto, aby vás zničila a potrestala, ale aby vás naučila to, co jste se doposud nenaučili a co je pro vás velmi destruktivní. Hledejte, všímejte si, proč jste v této situaci a důvěřujte. Říká se 1000 lidí, 1000 názorů a cest. Nebojte se proto poslouchat svou duši a jít cestou, která vás volá.

 

Na úplný závěr chci říct, že metoda SBT je úžasná. Dlouho jsem hledala, jakou cestou se vydat, vždy jsem ale měla u všeho velký otazník a měla jsem v sobě takovou „stopku“.

Následně mi spadla do klína metoda SBT, u které jsem žádný otazník neměla a pochopila jsem, že jdu správnou svou cestou, tou svou cestou. Paní Hudečková na kurzu vše srozumitelně vysvětlila a co bych ráda vyzdvihla na závěr je restrukturalizace mozku, která probíhá na konci kurzu. Ta vážně stojí za to a věci se po ní začnou výrazně měnit k lepšímu.

 

Používám metodu nejen pro sebe, ale také pro svou rodinu a vždy, když mi řeknou, že vidí změny k lepšímu, mám radost a vím, že jsem se dostala k úžasnému způsobu čištění disharmonických programů, energií i situací. Metodu stále objevuji a zkoumám a musím říct, že je to paráda. A tak jsem moc vděčná, že jsou věci tak, jak jsou a že jsem se tehdy nebála vzít do ruky kyvadlo a šla do toho, protože mi to změnilo život k lepšímu.

 

Buďte odvážní!

Kateřina